Francesc Catalán

Home / QUÈ S’OFEREIX

QUÈ S’OFEREIX

 

 

Te’n pots anar a llibreries online a buscar temes pel vídeo que acabes de muntar i segur que et surt més bé de preu, però si vols presonalitzar la música que acompanyi a la teva creació i no t’interessa que tot acabi sonant igual, podríem començar a parlar-ho des de zero, intentar trobar un punt d’inici des d’on abordar l’objectiu del teu treball i traduir-lo musicalment, sense que això requereixi d’un pressupost massa més elevat.

 

Vols que aquí hi hagi una part més percussiva?

més electrònica?

amb més contrapunt de cordes?

que la secció de vent metall es limiti a les segones veus?

que el bombo quedi més comprimit?

que la melodia no sigui tant melancoliosa?

que el ritme sigui més animat?

contundent?

estiuenc?

motivador?

provocatiu?

més net?

més apagat?

menys setantero?

Hem de trobar sinònims per entendre’ns.

 

Així doncs, l’objectiu principal seria el d’apropar la música al artista, director, productor, publicitari, director teatral, per poder crear un producte que s’acopli a totes les seves necessitats.

 

Francesc Catalán: Llicenciat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, curso estudis de piano al Conservatori de Música de Badalona, a l'Escola de Música de Badalona i al Taller de Músics de Barcelona, i em graduo com a tècnic de so professional a Microfusa. Treballo de tècnic de so a diverses empreses de so de Barcelona i fa dotze anys que dono classes de piano i guitarra a escoles de música de Barcelona i rodalies. Formo part de diversos grups de música dels quals dos es troben actualment en actiu.

>> <<